Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Bakstenen in lijn van de huidige architectuur

 

LF Winterswijk_3Bakstenen in lijn van de huidige architectuur.

 

De lange en smalle baksteen zit al enige tijd in de lift. Waar het in eerste instantie als een trend werd gezien, krijgt de langformaat baksteen een vaste plek binnen het assortiment van Daas Baksteen. Dit formaat geeft de architectuur weer van de jaren dertig en vijftig, maar is toepasbaar in de bouwstromen van nu.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het assortiment van langformaten groeit wekelijks met nieuwe kleuren en texturen. Daarnaast heeft het formaat (240mm x 90mm x 40mm) een speciaal neusje aan één zijde, die het mogelijk maakt de steen te verwerken met een minimale stootvoeg.Teakridge LF_2 Met wat extra zorg bij de verwerking kan men optisch gezien stenen krijgen van 480mm x 90mm x 40mm. Dit creëert een prachtig horizontaal effect van lijnen in de gevel. Door het contrast van de lintvoeg bepaalt u zelf de mate van de aanwezigheid van de horizontale lijnen.

 

In de nieuwsbrief van oktober zullen wij u een geheel nieuwe lijn langformaten tonen. Deze bestaat voornamelijk uit ingetogen lichte tinten, volledig op elkaar afgestemd en combineerbaar.

 

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief