Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Daas I day

 

Daas-I-day_1Daas I-day ‘17

 

Intern kampen wij bij Daas Baksteen al jaren met de vraag hoe onze relaties geïnformeerd willen worden betreffende producten en innovaties. Het veranderende beursklimaat en de waarde die men hecht aan geprinte folders heeft ons de aanzet gegeven om dit  direct aan onze relaties voor te leggen. De dankbaarheid voor de verkregen input kunnen wij tonen door met deze informatie actie te ondernemen; het ontstaan van de Daas-I-day.

De letter ‘I’ staat voor Innovatie, Inspiratie en Interactie. Vol trots en tevredenheid kijkt Daas Baksteen terug op een geslaagde eerste editie van Daas-I-day, waar alles tot recht kwam.

 

Daas-I-day_2De middag begon met diverse presentaties. Na een kop koffie en het welkomstwoord van Gert Jan Den Daas, beschikte Daas Baksteen over 2 ijzersterke sprekers. Jan Peter Wingender van Office Winhov vertelde een inspirerend verhaal over ´ Constructieve baksteengevels Beng´. Dit gaf de luisteraars een vernieuwende blik over mogelijkheden van baksteengevels en de vergeten eigenschappen van een constructieve buitengevel.Daas-I-day_4 Daarna nam Koen van Velsen, winnaar van ´het beste gebouw van 2017´ het woord en gaf een inhoudelijk antwoord op de vraag “Hoe bedenk je het gebouw van het jaar?”. Een voorwaarde om het gebouw in al zijn schoonheid te begrijpen is het woord van de meester. Het ontwerpen van een gebouw met de sfeer en uitstraling van een gevel die de pleisters en wonden van de vele bestemmingsveranderingen door honderden jaren heen laten zien was voor Van Velsen het uitgangspunt. Een gebouw met dermate karaktervolle uitstraling was de verbindende factor tussen OVT en de binnenstad van Breda. Dat het over elkaar heen projecteren van de ontwerpen die de eindstrijd niet hadden gehaald, de basis hebben gevormd van het huidige resultaat maakt het project extra bijzonder. Nadat bij de presentaties nog diverse kritische vragen werden gesteld, was de Innovatiehal klaar voor de vele gasten.  

 

Daas-I-day_7Tijdens de route naar de innovatiehal wierpen de genodigden een blik op de nieuwste bakstenen van Daas Baksteen, klaargezet op het enorme tasveld. In tien verschillende thema’s zijn aan de hand van demonstraties door vakmensen nieuwe ontwikkelingen in de buitengevel onder aandacht gebracht. Van droogstapelen van Clickbrick Binair, verwerking van DuecoBrick en het Chipperen van gevels tot het plakken van steenstrippen op Isolatieplaten en het verlijmen van het Spaarformaat.Daas-I-day_3 Dit alles werd gedaan door vakmensen uit de praktijk en toegelicht door de vakmensen van Daas Baksteen. Wij begrijpen namelijk heel goed dat sommige systemen pas gaan leven, wanneer je met het blote oog ziet hoe het in elkaar zit en werkt!Door de aanwezigheid van verschillende foodtrucks en een bar, konden ook de netwerkers hun hart ophalen.

 

Hebben wij nog iets geleerd? Ja, want volgend jaar spreiden we het over twee dagen. Niet alleen de architecten zullen dan worden uitgenodigd, ook dealers en verwerkers zijn welkom op Daas-I-day ’18. 

 

Daas I day '17 

 

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief