Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Donormaterialen C2C

 

Donormaterialen C2C

 

De laatste jaren lijken ontwikkelingen rondom circulaire bouw in een stroomversnelling te zijn gekomen. Ondanks dat het aantal beschikbare gevelmaterialen (stenen en systemen) toeneemt, zie je dat er steeds vaker wordt gekozen voor donormaterialen. Donormaterialen hebben een groot voordeel dat dit het gebruik van primaire grondstoffen beperkt en de duurzame, circulaire economie een boost geeft. Het is goed rekening te houden met het feit dat grondstoffen gelimiteerd zijn.

De veel gehoorde stelling: Beter duur dan niet te koop… maakt al snel plaats voor niet te koop.  Een vaststelling die een ieder aan het denken zal zetten, en de vraag oproept: Hoe dan verder ? Een deel van het antwoord ligt in hergebruik van bestaande producten en of grondstoffen. Binnen de C2C bouwgroep, een platform van 15 C2C gecertificeerde fabrikanten, kijken wij zelfs bij elkaar in de bedrijven en delen wij de vrijkomende afvalstromen. Zo kan het zijn dat het probleem van de één, een oplossing is voor de ander.

 

Met kijk op de toekomst is het van belang dat we werken aan een samenleving met zo min mogelijk afval. Cradle 2 Cradle helpt hierbij door eigen processen te optimaliseren en eindproducten te certificeren.

Het is van het grootste belang dat circulaire materialen ook altijd gezonde materialen zijn, vrij van toxische verbindingen. Indien wij materialen in de verre toekomst willen hergebruiken en de na ons komende generatie niet met een probleem willen opzadelen dienen alle producten van verantwoorde “gezonde “ grond- en hulpstoffen te zijn gemaakt.

Naast de diverse platformen waar producten worden getoetst op milieubelasting, en hergebruik-waarde, kunnen de C2C gecertificeerde fabrikanten u een certificaat met score overleggen maar tevens ook een Material Health Certificate, als bewijs van schone en gezond materiaal gebruik!

Bij daas baksteen is C2C  sedert 2009 al volledig ingeburgerd. Doen, denken en handelen in de geest van het verantwoord omgaan met mens en wereld, Sluit u aan ?

 

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief