Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

DuecoRock blikvanger

 

Dueco Duiven 2Hercuton bedrijfsbouw heeft in december 2016 opdracht gekregen een bedrijfsverzamelgebouw van 2.400 m2 aan de Cartograaf in Duiven te realiseren. Dit ligt op het industrieterrein Centerpoort, langs de A12. De opdrachtgever van dit project is Janssen de Jong Projectontwikkeling uit Hengelo. Het gebouw is ontworpen door Palazzo in Duiven. Het gebouw gaat onderdak bieden aan drie beddenwinkels; Auping, Swiss Sense en Tempur.

Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 3 units en is hybride gebouwd. De constructie, het dak en de binnenwanden worden opgebouwd met prefab beton. Daarnaast wordt het pand voorzien van een stalen gevel, glazen puien en een zij- en achtergevel van Daas DuecoRock Red. Deze reliëfbaksteen geeft de gevel een dynamische uitstraling. Het totaaloppervlakte van 2.400 m2 is opgedeeld in twee gelijke verdiepingen.

Deze opvallend krachtige en warme uitstraling in de gevels, in combinatie met de overige materialen die gebruikt zijn, brengen veel positieve reacties.

 

Dueco Duiven 3

Palazzo heeft schoonheid gecombineerd met duurzaamheid. Daas DuecoBrick is door zijn slechts 70 mm brede schil en open kanaalstructuur veel lichter dan een traditioneel gemetselde waalformaat gevel. Hierdoor realiseren we een besparing van 55% op grondstoffen, energie en transport. En daarnaast heeft het gebouw ook een compleet eigen uiterlijk!

 

Dueco Duiven1Alle producten van Daas DuecoBrick zijn C-2-C gecertificeerd.

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief