Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Mix van de maand februari 2018

 

Zeeburgereiland 4Zeeburgereiland is een nieuw stedelijk gebied binnen de ring van Amsterdam waar volop zal worden geleefd, gewoond en gewerkt. De komende jaren wordt hier een compleet nieuw stedelijk gebied gerealiseerd met koop- en huurwoningen en alle dagelijkse voorzieningen die daarbij horen. KOW heeft in nauwe samenwerking met VORM een ontwerp gemaakt voor wooncomplex ‘De Brouwerij’ op de hoek van IJburglaan en de Zuiderzeeweg met 310 appartementen en 9 commerciële ruimtes, verdeeld over 7 woonblokken. De woningen in De Brouwerij zijn duurzaam en energiezuinig. Alle woningen hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van -0,059.

 

De Brouwerij bestaat uit studio’s, appartementen, penthouses en dubbele benedenwoningen. Op de begane grond is een parkeergarage met 215 plaatsen. Boven het parkeerdek (ter hoogte van de eerste etage) is een Zeeburgereiland 2gemeenschappelijke binnentuin. Deze riante binnentuin is ontstaan door het benodigde gebouwvolume zo veel mogelijk aan de randen van het kavel te plaatsen. De tuin vormt een groene oase binnen het stedelijk gebied en draagt bij aan de kwaliteit van leven in De Brouwerij. Rondom de binnentuin zijn zeven woonblokken gesitueerd. De opbouw van de woonblokken valt binnen het leidend thema van Zeeburgereiland wat ‘Eenheid in verscheidenheid’ voorschrijft. De materialisatie en het kleurgebruik smeden de verscheidenheid van de verschillende blok- en segmentuitwerkingen tot één geheel en ondersteunen daarmee de onderlinge samenhang. Bij De Brouwerij is door het ontwikkelen van een ‘toolbox’ invulling gegeven aan deze wens.

 

Zeeburgereiland 5De toolbox bestond uit verschillende kozijnschema’s, kleuren en materialen waar voor elk blok een keuze uit gemaakt kon worden. Zes baksteensorteringen vormden een belangrijk onderdeel van de toolbox. Bij elk blok stond één baksteensortering centraal. Deze sortering vormde het vertrekpunt voor de keuze van de overige kleuren en materialen uit de toolbox.

Naast kleur en textuur van de baksteen is er ook variatie tussen de blokken wat betreft de diepte van de neggen en het toepassen van verschillende metselwerkverbanden. Doormiddel van geprefabriceerde elementen zijn metselwerk kaders en verticaal metselwerk voor de balkons gerealiseerd. Aan de IJburglaan en Zuiderzeeweg zijn gemetselde keerwanden toegepast om een scheiding tussen openbaar en privé te realiseren. De verhoogde buitenruimtes die op deze wijze zijn ontstaan zorgen voor afstand tussen woning en straat en geven privacy aan de bewoners. De gemetselde keerwanden zijn in hetzelfde metselwerk als de achtergelegen gevels uitgevoerd waardoor er eenheid op blokniveau ontstaat en de verscheidenheid tussen de blokken op straatniveau benadrukt wordt.

 

 

 

Ontwerp                              : KOW Concepts Design Development

Opdrachtgever                  : VORM Ontwikkeling BV

Adviseurs                           : Bosch Slabbers (landschap), K4 (bouwmanagement)

Mixsortering                       : Mix Victoria en Mystic groen en blauw

 

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief