Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Mix van de maand juni

 

mix van de maand_1OBS Montessorischool Oog in Al

 

In opdracht van gemeente Utrecht heeft Next Architects de school ontworpen aan het Victor Hugoplantsoen te Utrecht.

mix van de maand_4De vele ronde vormen aan het gebouw gaven grote uitvoeringstechnische uitdagingen die door Klaassen Bouw perfect zijn opgepakt. Een mooie mix van strengpers fuss stenen is hier toegepast.

 

De school dient tevens als aanlanding voor de nieuw gerealiseerde fietsbrug over het Amsterdam Rijnkanaal; de Dafne Schippersbrug. Met de ligging van de fietsbrug aan de zuidkant, ontstaat er aan de noordkant ruimte voor het schoolplein. 

 

De school en het plein oriënteren zich duidelijk op het plantsoen. Door de school aan de oostkant, onder de aanbrug wat smaller te maken, ontstaat een besloten schoolplein aan het plantsoen en een vanzelfsprekende hoofdingang in het verlengde van de straat. 

De brede kant van de school aan het water maakt de ruimte van het plantsoen af en creëert een veilige omsloten speelruimte voor de kinderen. 

De daktuin is de essentiële spil tussen alle onderdelen. Dit continueert de groene omgeving op het dak, biedt een extra verblijfsplek voor de school en creëert een vanzelfsprekende afstand tussen school en fietsers om van te genieten. 

 

Mix van de maand_6Architect            : Next Architects

Aannemer        : Klaassen Bouw

Opdrachtgever : Gemeente Utrecht

Sortering           : Mix Corby gesinterd fuss 20%, York multi gesinterd fuss 40%, Preston gesinterd fuss 40% in waalformaat. 
 

 

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief