Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Mix van de maand juni

 

Mix van de maand_4In Maassluis is door Van Bergen Kolpa Architecten een prachtig project ontwikkeld aan de Nieuwe Waterweg. 

 

Pal aan de Nieuwe Waterweg rijgt een serie gezinswoningen en appartementen zich aaneen tot een afwisselende boulevard bebouwing. De woningen zijn ontworpen om in seizoenen maximaal te kunnen genieten van de zuidelijke zon, de frisse wind en het fenomenale uitzicht. Met een breed balkon, vide, veel glas en een buitenhaard of buitenbad kunnen de kopers de woningen nader indelen tot hun ideale boulevard woning aan de Maas. 

 

Mix van de maand_2Aan de Nieuwe Waterweg tussen Rotterdam en Hoek van Holland wordt de nieuwe woonwijk 'Het Balkon van Maassluis' naar stedenbouwkundig ontwerp van Ashok Bhalotra gerealiseerd. Prominent onderdeel van de wijk is de Boulevard met woningen die zich oriënteren op het zuid-westen en het uitzicht. De dynamiek en weidsheid van de Waterweg is groots en afwisselend door de steeds passerende schepen. Op de boulevard passeren mensen wandelend en fietsend, genietend van het uitzicht.

 

De boulevard woningen zijn gerangschikt in twee wanden van een tiental woningen in drie lagen met koppen van vier appartementen aan weerszijden. De overgang tussen de boulevard en de woningen is vormgegeven met verhoogde voortuinen. Hierdoor ontstaat een natuurlijke scheiding en wordt het uitzicht gevierd. De gemetselde trappen en tuinmuren met deurbel en brievenbus markeren de grens tussen openbaar en privé.

 

Om privacy tussen bewoners te garanderen en beschutting te bieden voor de weerselementen is de glazen voorgevel gevat in een ongeveer drie meter diep gemetseld kader. De diepte van het kader vormt tevens een klimaatzone; een beschermde overgang tussen binnen en buiten. Door de seizoenen heen kan zo optimaal worden genoten van het buitenleven. 

 

In eerste instantie is men op zoek gegaan naar een steen die niet traditioneel gebruikt wordt voor woningbouwprojecten. Dit heeft te maken met de locatie aan de nieuwe waterweg.

De architect is op zoek gegaan naar een hele ruwe steen die aansluit bij de ruwe industriële plek. Industrie met veel scheepvaart.  Men heeft gezocht naar een steen die daarbij aansluit. Een steen die je eerder verwacht bij waterbouwkundige projecten dan bij woonprojecten.

Mix van de maand_1De ribbels in het metselwerk hebben met het industriële karakter te maken en met de klimaatcondities op die plek. Er is veel zon de hele dag en veel wind. De buitenruimtes zijn iets naar achter zodat er een windluwe plek ontstaat. De ribbels zijn gemaakt omdat baksteen overdag opwarmt. Door het oppervlak te vergroten middels deze ribbels blijft de warmte langer behouden. Dit maakt dat het 's avonds aangenaam buiten zitten is omdat in de nissen de steen langer warmte af blijft geven.

 

Mix van de maand_3Opdrachtgever: BPD Ontwikkeling

BouwBouw Vlaardingen.

 

Steensorteringen: Mix van Wasserstrichstenen bestaande uit:

Darwin Falls  50%

Tamarin Falls 20%

Garland Falls  10%

Rinko Falls       20%

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief