Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Mix van de maand september

 

Mix vd mnd.sept_3De heer Bob Hebben van Beltman architecten over de mix van de maand.

 

 

Het concept van het project Stadsappartementen aan 't Kanaal in Assen gaat uit van grachtenpanden architectuur. Deze kenmerkt zich door een verticale geleding, verspringende dakranden en een levendig gevarieerde kleurstelling. 

Mix vd mnd sept_6Daar, waar de entrees van de appartementen op de verdieping zich aan een galerij aan de achterzijde bevinden, zijn ze op de begane grond juist aan de zijde van het kanaal. Dit bevordert de levendigheid op straatniveau. De trappetjes naar de voordeuren vormen een geleidelijke overgang naar een wenselijke afstand tot de openbare ruimte. 

 

 

Mix vd mnd sept_5Op de hoek van 't Kanaal en de Groningerstraat is een hoogteaccent gerealiseerd, als antwoord op de tegenoverliggende bestaande bebouwing. Zo wordt er op subtiele wijze een stedenbouwkundige poort gecreëerd.

 

 

 

 

Mix vd mnd sept_4De galerij ligt aan de achterzijde dat op het zuiden gelegen is. Hier bevinden zich tevens de balkons. Dit gaf de mogelijkheid een gevarieerd gevelbeeld te creëren, zodat ook de achtergevel door zijn plasticiteit een fraaie uitstraling meegegeven kon worden. 

 

De kleurstelling van het complex is gerealiseerd middels een viertal levendige baksteensorteringen, die onderling ook weer verweven zijn met elkaar. Zo was het mogelijk het complex een harmonieuze verticale geleding te geven. Er is gekozen voor warme contrasterende kleuren die het complex een stedelijke uitstraling geven. Door de ligging aan het kanaal komt het complex optimaal tot zijn recht. 

 

 

Architect                 : Beltman Architecten, Enschede

Aannemer             : Rottinghuis, Groningen

Opdrachtgever     :  Woningcorporatie Actium, Assen

Fotograaf              :  Dirk Verwoerd

Steensortering    :  Mix Wembley 90% - Hadsund 10%

                                  Mix Tamarin Falls 70% - Darwin Falls 15% - Mystic Falls 15%

                                  Mix Niagara Falls 20% - Cumberland Falls 80%

                                  Royston

 

 

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief