Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Pinterest

 

Pinterest

 

Pinterest_1Visueel, uitnodigend en inspirerend.

 

Dagelijks krijgt Daas Baksteen de vraag of we referentie foto’s kunnen toesturen aan architecten, particulieren of opdrachtgevers die het lastig vinden om te kiezen. Logisch met zoveel mogelijkheden. Wij hebben verschillende opties om u te helpen. Naast de referentiefoto’s op onze website beschikken wij over een Pinterest pagina. Pinterest is een prachtig online media kanaal om te laten zien wat we in het verleden allemaal hebben mogen leveren. Met meer dan 750 foto’s, geordend op fabriek, formaat en/of gevelsysteem hebben wij tal van prachtige inspiratie foto’s geplaatst. Deze kunt u zelf bewaren op uw eigen moodboard, samen met andere foto’s die geplaatst worden door organisaties over de hele wereld. Op deze manier is het mogelijk een compleet moodboard te creëren incl. overige  aspecten als dakpannen, kleurgebruik, kozijnen, deuren, ramen, tuinaanleg, interieur. Kortom; de mogelijkheden zijn eindeloos!  

 

Om toegang te krijgen tot onze Pinterest pagina dient u zich aan te melden met uw eigen gegevens op www.pinterest.com. U kunt doormiddel van de zoekfunctie Daas Baksteen makkelijk vinden. Daarnaast kunt u zelf aangeven waar uw interesses liggen, zodat u automatisch overladen wordt met prachtige foto’s waar u wél op zit te wachten.

Bent u op zoek naar speciale geveldetails en metselverbanden, bezoek dan op onze website de button ‘Bijzonder Metselwerk’. 

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief