Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Project van de maand juni

 

Project van de maand_3

Het plan Zeeburger Zilt bestaat uit vier verschillende gebouwen, elk met een eigen uitstraling en typologie. Steenhuis Bukman Architecten heeft twee carrévormige laagbouwblokken ontworpen,  een woontoren en een rij herenhuizen. De carréblokken en de toren komen als vrijstaande objecten in een groene, parkachtige omgeving te staan. We hebben daarbij gezocht naar maximale alzijdigheid in beeld en typologie.    

 

 

 

 

Project van de maand_5De carrés bestaan uit eengezinswoningen in twee tot vier bouwlagen, met bijzondere hoekwoningen die over de volle blokdiepte het binnenhof afsluiten. Door te variëren met de buitenruimtes op de verdiepingen en de entreegebieden op de begane grond, ontstaat een mooi geheel, met veel aandacht voor de overgangen privé-openbaar. De gebruikswaarde van de margestroken en voortuinen is groot. Ze zijn met groene hagen omzoomd en hebben luifels en prefab betonnen bankjes. De twee carréblokken verschillen ten opzichte van elkaar, met een eigen materialisering en detaillering. Dit wordt versterkt door de steenkeuzes, metselverbanden en kleurpaletten.project van de maand_6

 

 

 

De woontoren sluit op maaiveldniveau perfect aan op dit laagbouwmilieu. De begane grondappartementen hebben een extra grote verdiepingshoogte (3.50m). De voordeur direct aan de straat en een mooie buitenruimte met bankje en luifel. De fietsenbergingen, aan weerszijden van de hoofdentree, zijn grotendeels aan het zicht onttrokken. De monumentale entreehal is 6m. hoog en is uitnodigend vanwege het vele glas en de bijzondere toegangsdeuren van mahoniehout. Het gebouw is alzijdig ontworpen met rondom grote balkons die per verdieping anders georiënteerd zijn. Ook de ramen zijn daarbij verspringend. Op de bovenste lagen van het gebouw liggen grote penthouses, die met royale terrassen mooi uitzicht hebben op het IJ. De kleurstelling van het gebouw is licht: een witte steen met doorgestreken witte mortel, witte prefab beton en lichte kleuren voor hekwerken en kozijnen.

 

Project van de maand_4Anders dan de vrijstaande blokken, zijn de herenhuizen onderdeel van een straatwand. De panden zijn individueel vormgegeven, passend bij het beeld en de schaal van de vrij uitgegeven kavels in de directe omgeving. Ieder huis heeft een eigen gevelontwerp en kleurstelling. Behalve lichte tinten gebruiken we hier ook donkere kleuren, zoals bruine en zwarte baksteen.

 

Architect                : Steenhuis Bukman Architecten

Aannemer            : BAM Wonen Noord West

Opdrachtgever     : AM Noordwest

Steensorteringen: Tamarin Falls, Rinko Falls, Navajo Falls, White Falls en Krypton.  

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief