Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Project van de maand september

 

Ashburn Amsterdam_2Amstelloft: wonen als in een school, kerk of pakhuis

 

Amstelloft bestaat uit ruimtelijke loftappartementen met een unieke uitwerking, dankzij collectief particulier opdrachtgeverschap. Het woongebouw in de bocht van de Amstel is geïnspireerd door woningen in oude scholen, kerken en pakhuizen: karaktervolle ruimtes met ruimtelijke en aanpasbare woningen. 

 

Ashburn Amsterdam_1De woningen hebben een vrije hoogte van 5,5 meter waarin iedere bewoner zijn droomhuis kan maken: van moderne open loft tot 4-kamer eengezinsappartement. Middels flexibele insteekvloeren, die men zelf in het casco kan hangen, zijn de woningen ook in de toekomst gemakkelijk aanpasbaar. De getoogde gevelopeningen versterken de ervaring van de dubbelhoge ruimtes en geeft het woongebouw een sterk karakter. 

 

WE architecten heeft het initiatief genomen voor deze cpo-ontwikkeling door een ruimtelijk concept te formuleren en daarmee een zeer hechte bouwgroep te vormen. De toekomstige bewoners zijn als echte bouwgroep sterk betrokken geweest bij de uitwerking en realisatie van het ontwerp. 

 

Ashburn Amsterdam_5Vanwege de grote hoogte en de flinke gevelopeningen is een diep woongebouw mogeljik dat toch lichte en prettige ruimtes geeft. Mede hierdoor was de hoge duurzaamheidsambitie van klimaatneutrale woningen relatief eenvoudig te realiseren. Met het gehele bouwteam (inclusief de Wabo-inspecteur) is dit systeem volledig doorgewerkt tot een slim cpo-concept voor gestapeld wonen. Binnen een vastgesteld casco met geringe onderlinge afhankelijkheid biedt dit maximale flexibiliteit voor de bewoners. Bij de bouw én later. 

 

In Amstelloft is het cpo-concept 'wonen als in een school, kerk of pakhuis'   door de bouwgroep stevig omarmd. Dit komt tot uiting in de levendige en ruimtelijke woninginterieurs van tribune-loft tot atelier-woning. 

 

 

 

Ashburn Amsterdam_4Architect                WE architecten

Aannemer            Van Bekkum BV, Amersfoort

Opdrachtgever    Bouwgroep Amstelloft

Steenstortering   Ashburn

 

Terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief